Opbrengst WellHaLo benefietavond Pia & Friends

16 oktober 2017, Stadsgehoorzaal, Leiden

Pia Douwes

Zelfs na 3 maanden zindert de WellHaLo benefietavond Pia & Friends nog na. Wat een voorbereiding, wat een dag en wat een show! Haast onnodig te zeggen dat wij mega dankbaar zijn voor alle inzet vanuit diverse kanten! Met plezier zag ik dat het voor vele artiesten, als ook voor mij, een soort reünie was. Wat een warmte en oprechte inzet van iedereen! Het was een volle dag keihard werken voor iedereen; het klokje rond van 11 tot 11. En voor zo’n korte voorbereiding stond de show als een huis. Het publiek was enthousiast en men kreeg waar voor zijn (sponsor)geld. After de show, ben ik als op een wolk – aan alle kanten getrokken, begroet en bedankt – door de gangen en foyers van de Stadgehoorzaal gestruind. Het was een grandioos succes!

En we hebben ons doel bereikt! Een tweede schoon grondwater installatie op zonne-energie! Fantastisch! De ruim 8.500 euro die we hebben overgehouden aan dit benefiet is in z’n geheel die zelfde week nog meegenomen door Loes Koenen naar de plaats van bestemming in Gambia. Een week later waren ze al aan het bouwen, en nog twee weken later stond ie er. De mensen daar zijn ons ontzettend dankbaar en blij dat hun levensstandaard een stukje verbeterd is. Er zijn zelfs tuintjes ontstaan waar de inwoners hun eigen groenten en gewassen verbouwen. Een ware metamorfose, zegt Loes. Nogmaals grote dank aan alle artiesten, medewerkers, sponsoren, donateurs en vrijwilligers!!!

WellHaLo blijft werken voor meer verbeteringen in de dorpen rond Kerr Sulay. Blijf dus alsjeblieft doneren en steun ons in welke vorm dan ook.

Mede namens het WellHaLo bestuur,

Erick Douwes, bestuurslid