WellHaLo goes art… @ GALERIE ◆ CAFÉ – LEIDSE LENTE –

,
Leidse Lente stilte voor de storm

Op zondag 3 juli organiseert WellHaLo in samenwerking met GALERIE ◆ CAFÉ – LEIDSE LENTE – een kunstveiling met veilingmeester Henk Hannemann. De opbrengst komt geheel ten goede aan de WellHaLo Foundation.

WellHaLo goes art…

Zondag 3 juli 2016
15.00 – 20.00 uur

Leidse Lente

Haagweg 4
2311 AA Leiden

De te veilen kunstwerken zijn, geheel belangeloos, ter beschikking gesteld door de deelnemende kunstenaars. Zij steunen de WellHaLo Foundation in haar missie: Het inzamelen van geld voor het slaan van duurzame, op zonne-energie werkende, watervoorzieningen in de dorpen van Gambia. Met als uiteindelijk doel: Schoon water voor de Gambiaanse bevolking.

Een lijst met de deelnemende kunstenaars en afbeeldingen van de te veilen objecten wordt weldra op deze site gepubliceerd. Dus kom snel terug op de website van WellHaLo.

 

Kunstveiling

Henk Hannemann
Zoals eerder geschreven wordt de WellHaLo goes art…-kunstveiling geleid door veilingmeester Henk Hannemann. Daarnaast zullen er nog een aantal andere activiteiten plaatsvinden.

Muziek

Ebou Gaye Mada
Het muzikale intermezzo wordt verzorgd door de Gambiaanse muzikant Ebou Gaye Mada. Met zijn percussieve klanken en zang zal hij u kennis laten maken met de muziek uit zijn geboorteland.

Kunstworkshop

Gertrude Krayenbosch Barbara de Ligt
Er is een workshop voor kinderen. Onder begeleiding van de kunstenaars Gertrude Krayenbosch en Barbara de Ligt wordt 2 x 1 uur gekleid, geverfd en getekend aan de hand van het thema Afrika en watervoorzieningen. Maar zelf iets verzinnen mag natuurlijk ook!

Voordrachtskunst

Pink Meltzer nv de nieuwe wanhoop
Rond half vier zal Pink Meltzer gedichten voordragen uit haar inmiddels rijke oeuvre. Rond half zes treedt NV de Nieuwe op. NV De NIeuwe Wanhoop combineert tekstvoordracht met geluid en muziek die door middel van spanningsbogen tot totaaltheater worden opgebouwd. Met Martin Max Aart de Jong en Jan de Rijk.

Presentatie

Fons Delemarre
De presentatie van de WellHaLo kunstveiling is in handen van Fons Delemarre.