WellHaLo goes art…, veiling & loterij

,
Leidse Lente stilte voor de storm

Op zondag 3 juli organiseert WellHaLo in samenwerking met GALERIE ◆ CAFÉ – LEIDSE LENTE – een kunstveiling met veilingmeester Henk Hannemann. De opbrengst komt geheel ten goede aan de WellHaLo Foundation.

Leidse Lente

WellHaLo goes art…

Pinokkio Souillac–Henk Hannemann

Pinokkio Souillac – Henk Hannemann, assemblage

Zondag 3 juli 2016
15.00 – 20.00 uur

GALERIE ◆ CAFÉ – LEIDSE LENTE –

Haagweg 4
2311 AA Leiden

Veiling

De veiling start om 17.00 uur. Tot die tijd kunt u de werken bekijken in onze voor deze gelegenheid ingerichte galerie en genieten van de gedichten van Pink Meltzer, de muziek van Ebou Maye Gada en de Nieuwe Wanhoop, gedichten van Martin Aart de Jong met special effects van Jan de Rijk. Wij hopen op een goede opbrengst!

Loterij

Om 19.30 uur is er een WellHaLo-loterij! Loten zijn te koop in GALERIE ◆ CAFÉ – LEIDSE LENTE – voor €2,50 per stuk. Als u 1 of meerdere loten koopt, schrijf dan uw naam en telefoonnummer op uw lot(en). U hoeft dus niet te wachten op de uitslag van de loterij; wij nemen contact met u op als u gewonnen heeft. De prachtige prijs die u kunt winnen:

WellHaLo donatiedoos
De opbrengst van de loterij en de veiling gaan in zijn geheel naar de WellHaLofoundation.

Naast bieden op de veiling op onze prachtige werken kunt u ook een donatie doen in onze donatiedoos te vinden in de Leidse Lente.

Het bestuur van de WellHaLofoundation dankt u, de kunstenaars en vrijwilligers hartelijk voor uw steun!

WellHaLo goes art