WellHaLo goes Club 70, dansavond

,
WellHalo goes club 70

Op 11 februari 2017 gaat het dak er af in Qbus, Uiterstegracht 142, Leiden met WellHaLo goes Club 70. DJ Deejee laat de Club 70-tijd herleven met zijn muziek. Dansen gegarandeerd! Een spetterend optreden van zangeres Roselle maakt de avond compleet. Het feest start om 20.30 uur en gaat door tot in de late uurtjes. Toegangsprijs € 15,-

Tickets kunt U bestellen via wellhalo@wellhalo.com of onderstaand formulier. Na uw betaling op NL55 INGB 0006 5398 37 onder vermelding van uw naam en E-mailadres + WHL goes C70 ontvangt u binnen een week uw ticket per email. Wij kijken uit naar uw komst.

[contactformulier]

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de WellHaLo Foundation, een Leids/Leiderdorpse stichting die zich inzet voor schoon water in Gambia.

De stichting WellHaLo is 16 april 2014 opgericht met als doel schoon water te leveren aan de Gambiaanse bevolking, omdat dit een primaire levensbehoefte is en een eerste vereiste voor een gezond leven en daar schort het nogal aan in Gambia. En schoon drinkwater begint met duurzame watervoorzieningen. Daarnaast brengen we structurele verbeteringen aan, zoals het restaureren van de brug of het opzetten van een medische post.

Hoe doet WellHaLo dit?

Met uw donaties financieren wij de aanschaf en bouw van nieuwe duurzame watervoorzieningen. Ook organiseren wij evenementen, zoals het evenement op 11-2-2017, om aandacht aan ons werk te besteden. Kunt u niet komen maar wilt u ons wel helpen met een donatie? Dat kan op het volgende banknummer: NL55 INGB 0006 5398 37