Sponsors

Word sponsor van WellHaLo. FM Portal Schoon is momenteel onze hoofdsponsor. We hopen ook op uw interesse in ons project en op uw financiële steun. In ruil voor sponsoring bieden we u vrij- of VIP kaarten aan voor door ons georganiseerde evenementen. 

Er zijn twee sponsor arrangementen:

  • Sponsor arrangement 1: €250 per kwartaal voor minimaal 1 jaar  = uw logo op onze website bij onze hoofdsponsors, aandacht in de media en vier vrijkaarten voor het nieuwste event
  • Sponsor arrangement 2: €125 per kwartaal voor minimaal 1 jaar = uw logo op onze website bij het nieuwste event, aandacht in de media en twee vrijkaarten voor het nieuwste event

De WellHaLo Foundation heeft de AMBI-status. Uw gift is aftrekbaar van de belasting. Vermeldt in het bericht voor welk sponsorarrangement u kiest en uw contact gegevens. U ontvangt na aanmelding uw sponsorcontract met de vrijkaarten. We zullen u telefonisch benaderen. 

Het hierdoor opgebrachte geldbedrag heeft maar één doel. Schoon en veilig water voor de Gambiaanse bevolking!

WellHaLo heeft dankzij de belangeloze inzet van onze mensen een extreem lage overhead. Bij alles wat wij doen proberen wij de (on)kosten zo laag mogelijk te houden, zodat er zoveel mogelijk geld gaat naar waar het allemaal om draait: Duurzame waterbronnen op zonne-energie voor de dorpen in Gambia.

Meld u nu aan als sponsor


Of stuur een E-Mail