WellHaLo schoon drinkwater voor Gambia Poster

Beleidsplan 2022

De WHF heeft ook dit jaar veel plannen en doelen voor ogen. Afhankelijk van onze inkomsten willen we doorgaan met het bouwen van de zo noodzakelijke water voorzieningen in Oost Gambia.
In Nederland zetten we geld apart om een nieuwe waterput te kunnen laten bouwen, maar ook om dorpen te helpen, oude watervoorzieningen op te knappen.

Doordat we twee dorpen de middelen hebben gegeven om hun eigen watervoorziening te onderhouden kunnen we nu goed door sparen voor een nieuwe watervoorziening. We hebben nog 19 dorpen op het oog om te helpen, we gaan dit jaar kijken waar het als eerste het hardst nodig is.
De WHF wordt nog steeds gehinderd door de corona pandemie, hopelijk is het dit jaar snel mogelijk om weer goed aan de slag te kunnen gaan. We willen nog steeds veel van onze bestaande plannen uitvoeren.

We willen dit jaar kijken welke inzamelingsacties en of evenementen we kunnen houden om geld en sponsoren te generen. We hebben gesprekken gevoerd met iemand die evenementen voor ons kan organiseren om zo geld in te zamelen en de WHF onder de aandacht te brengen. We gaan hier dit jaar verder mee.

We willen onze inkomsten vergroten door het verwerven van meer donaties.
We hopen met donatieknop op de website nog meer donateurs over te halen ons te sponsoren.
We willen meer grote sponsoren aan WHF binden door gericht mogelijke sponsoren aan te schrijven en te spreken.
We willen de nieuwsbrief van de WHF voor sponsoren nieuw leven brengen en zodra het kan flyers verspreiden.

De website ziet er goed uit, doordat er voortdurend up-dates aan informatie zijn blijft het belangrijk hier tijd en aandacht voor te houden. Gelukkig hebben we een goede vrijwilliger die hier aan meehelpt.

We zijn opzoek naar een nieuw bestuurslid. Op dit moment bestaat de WHF uit 3 bestuursleden. Ook blijven we zoeken naar nieuwe vrijwilligers.