WellHaLo schoon drinkwater voor Gambia Poster

Beleidsplan 2021

De WHF heeft ook dit jaar veel plannen en doelen voor ogen. Afhankelijk van onze inkomsten willen we doorgaan met het bouwen van de zo noodzakelijke water voorzieningen in Oost Gambia.
In Nederland zetten we geld apart om een nieuwe waterput te kunnen laten bouwen, maar ook om dorpen te helpen, oude watervoorzieningen op te knappen.

De WHF wordt ook dit jaar helaas gehinderd door de corona pandemie. We hopen toch zo snel mogelijk weer goed aan de gang te kunnen gaan met het verwerven van inkomsten en het bouwen van drinkwater voorzieningen. Door de corona zijn veel van onze plannen blijven liggen en hier willen we dit jaar aan verder werken.

We willen een plan maken om de dorpen met een schone drinkwatervoorziening zelf verantwoordelijk te maken voor de putten. Dit om de onafhankelijkheid te stimuleren en de verantwoording te leggen bij de mensen die er gebruik van maken.

Al blijkt dit lastig, we blijven zoeken naar een bedrijf dat een auto voor WHF wil sponsoren in Gambia. Dit zou de vervoerskosten voor de stichting veel goedkoper maken bij reparaties ed. Ook zou de auto gebruikt kunnen worden voor regio vervoer naar het ziekenhuis. Zeker nu de Gambiaanse regering aan de wegen wil gaan werken in de regio.

Ons aantal donateurs is nauwelijks gegroeid dit jaar. We hopen met donatieknop op de website nog meer donateurs over te halen ons te sponsoren.
We willen meer grote sponsoren aan WHF binden door gericht mogelijke sponsoren aan te schrijven en te spreken.
We willen de nieuwsbrief van de WHF voor sponsoren nieuw leven brengen en zodra het kan flyers verspreiden.

De website ziet er goed uit, doordat er voortdurend up-dates aan informatie zijn blijft het belangrijk hier tijd en aandacht voor te houden.

We overwegen om een sponsor diner te organiseren eind dit jaar. En misschien nog iets anders dat op onze wegkomt.
We willen gaan samenwerken met iemand die evenementen voor ons kan organiseren om zo geld in te zamelen en de WHF onder de aandacht te brengen.

We zijn opzoek naar een nieuw bestuurslid. Op dit moment bestaat de WHF uit 3 bestuursleden. Gelukkig hebben we een vrijwilligster gevonden en blijven zoeken naar nog anderen.